YVES ROCHER İLE EL BAKIMI

MAKYAJ TELAŞI

Herkese Merhaba
Bugün sizlerle el bakımında tercih ettiğim ürünleri paylaşmak istiyorum.Yaklaşık 2-3 ay önce keşfettiğim ve düzeli olarak kullandığım Yves Rocher Beaute Des Mains Gençleştici ve Yenileyici El Tırnak Kremi ile yine Yves Rocher Beaute Des Mains Pellingli El Bakım Yağı.


makyaj telaşı

Biz kadınlar için ellerinin bakımlı ve yumuşacık olması çok önemlidir ancak yeterli bakımı yapmazsak istediğimiz gibi pürüssüz ellere sahip olmamız pek mümkün değil.Gün içerisinde ellerimiz bir çok işleme maruz kalıyor. Örneğin ellerimizi sıklıkla  su ve sabunla yıkamak hijyen açısından önemli fakat ellerimiz bu durumdan pek memnun kalmıyor.Suların ph dengesi,kullandığımız sabunlar,yine evimizde tercih ettiğimiz deterjanlar,çeşitli kimyasallar ve tabiki hava şartları ellerimizin nem dengesini bozarak kurumasına,yıpranmasına yol açıyor.
Bu durumun önüne geçebilmek için bemim tercihim öncelikli olarak Yves Rocher Beaute Des Mains Peelingli El Bakım Yağı.

makyaj telaşı

Ellerimizi korumak için sadece el kremi kullanmak yeterli olmuyor peeling yapmak ve çeşitli yağlar ile beslemekte gerekli.Yves Rocher'in  peelingli el bakım yağı tam da bu iş için içerisindeki minik partiküller sayesinde elleri ölü hücrelerden arındırır iken besliyor ve yumuşatıyor.
Ürün şeffaf ambalajlı, içerisinde tanecikler bulunuyor ve jel kıvamında.Kokusu ise çilek aromalı oldukça güzel kokuyor.Kuru ellere bir miktar üründen sürüp 2-3 dakika bekledikten sonra ellere masaj yaparak uygulanıyor.Ardına ılık su ile duruladıktan sonra elleriniz yumuşacık ve pürüzsüz hale geliyor.

makyaj telaşı

Peeling işleminin ardından hem elleri hemde tırnakları besleyen Yves Rocher Beaute Des Mains Gençleştirici ve Yenileyici Kremi ile bakımımı tamamlıyorum.

makyaj telaşı

Ürünü ellere ve tırnaklara masaj yaparak uyguluyoruz.Uygular uygulamaz hemen cilt tarafından emiliyor,yapış yapış bir his bırakmıyor.Kokusu ise yoğun çiçek ağırlıklı.El kremlerinde çiçek kokularını çok sevmesem de ellerime kattığı canlılık ve yumuşaklıktan memnun olduğum için kullanıyorum.Ayrıca kokusu çok kalıcı değil zaten bir süre sonra uçup gidiyor.

makyaj telaşıMAKYAJ TELAŞI

Her iki üründe 75 ml ve 19.90 TL den satılıyor.İçerikleri ise bitkisel yağlardan oluşuyor.Ben indirim döneminde daha uygun bir fiyata almıştım ama ne kadara aldım tam hatırlamıyorum.Yves Rocher sık sık indirim yapıyor,el bakım ürünlerine bir göz atın derim.
Benim el bakımında tercih ettiğim Yves Rocher ürünleri bunlar siz hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
Sevgi ve güzellik ile kalın.pinokio

Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder