DERMOLAB PUSH UP SENO GÖĞÜS KALDIRMA ETKİLİ LOSYON

Herkese Merhaba,
Biz kadınlar daha iyi görünmek için her zaman çabalarız ve bu çabamız bir türlü bitmez. Her şeyimiz iyi olsun kusursuz olsun isteriz.Daha canlı cilt,daha parlak saçlar,daha pürüzsüz ten,daha sıkı göğüsler vs. Bugün.Bugün bu isteklerden biri olan  daha sıkı göğüsler ile ilgili bir üründen bahsedeceğim sizlere.
Dermolab Push Up Seno Göğüs Kaldırma Etkili Losyon ile yaklaşık 3 ay önce uzun süren araştırmalardan sonra tanıştım.Göğüslerinizin her zaman dik  ve sıkı olmasını istiyor iseniz doğru ürün Dermolab Push Up Seno Göğüs Kaldırma Etkili Losyon bu konuda oldukça başarılı.
Göğüs kaldırma ve sıkılaştırma ile ilgili bir çok markanın ürünlerini araştırdım,sonunda online alışveriş sitesi Limango'da gayet uygun fiyatla Dermolab Push Up Seno'yu görünce aldım.
Yaklaşık üç aydır düzenli olarak kullanıyorum bu ürünü,düzenli dediğim günde bir kere gece yatmadan önce uyguluyorum.




Deborah'ın vücut bakım ürünleri olan Dermolab tarafından ürün için yapılan açıklama şu şekilde;
'Yağsız,kremsi dokulu ve hızlı emilebilen bu ürün yer çekimine meydan okuyan ve kaldırma etkisini sağlayan
Dlab Push Up Complex ile formüle edilmiştir.
İçeriğinde bulunan Hyaluronic Acid Nanovector cilde kolayca nüfuz ederek, yoğun nemlendirme sağlar, pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırır.
8 günlük kullanım sonrası %23 oranında bir kaldırma etkisi sunuyor.'şeklinde.
Oldukça iddialı ve iddiasının hakkını da veriyor bence.
Dermolab Push Up Seno Göğüs Kaldırma Etkili Losyon 150 ml uzun süre kullanım için oldukça yeterli bir miktar.Üç aydır her gün kullanmama rağmen bitmedi, 2-3 ay daha kullanırım gibime geliyor.


Şişesi pompalı oldukça pratik kullanımı var, bir kere basmanız yeterli oluyor.


Dermolab Push Up Seno losyon şeklinde jel gibi şeffaf bir rengi var.Kokusu parfüm gibi oldukça güzel rahatsız edici bir yanı yok.Bir miktar ürünü göğsünüze aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketler ile masaj yaparak uyguluyorsunuz.Uygulama esnasında göğüslerde ferah,serinletici bir etki bırakıyor,bir süre sonra ise gergin ve pürüzsüz hissettiriyor.


Dermolab Push Up Seno Göğüs Kaldırma Etkili Losyon göğüslerde sıkılaşma ve göğüs bakımı için ideal bir ürün.Üç aylık kullanımım sonucunda göğüslerde fark edilir sıkılaşma ve gerginlik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Çok sarkmış göğüslerde ne kadar etkili olur bilemem ama sizlerde göğüslerinizin daha sıkı bir görünüme kavuşmasını istiyor iseniz tercih edebilirsiniz.edebilirsiniz. Dermolab Push Up Seno Göğüs Kaldırma Etkili Losyonu Limango sitesinden 35 TL ye satın almıştım. Limango sık  sık Dermolab ürünlerinde  fırsatlar yapıyor,bu ve benzeri ürünlere uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
Sizin göğüs bakımında tercih ettiğiniz ürünler nedir?
Sevgi ve güzellik ile kalınpinokio






Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder