THE BALM NUDE TUDE VE NUDE DUDE KARŞILAŞTIRMASI

makyaj telaşı

Günaydınnnn bugünkü yazı bir karşılaştırma yazısı olacak. Biliyorsunuz ki The Balm ülkemizde ulaşılabilirlik ve kalite anlamında birçok markayı geride bıraktı. Farlarının yapısıyla gönlümüzü en içten fethetti :) 

makyaj telaşı

İlk olarak, ilk göz ağrımız The Balm Nude Tude'la başlayalım:
Nude Tude, içinde hem gündüz hem gece kullanabileceğiniz tonlarda renkler içeriyor.Paletin tasarımı çok hoş değil mi her ne kadar kartonda olsa mıknatıslı olması büyük avantaj.

makyaj telaşı

 Genellikle bu tip farların içinden çıkan fırçalar işe yaramaz oluyor fakat bu fırça kesinlikle işe yarıyor özellikle göz altına ve üstüne far sürmek konusunda bence başarılılar.Farlara gelecek olursak, 12 adet far bulunuyor 6 adet ışıltılı 6 adet mat far mevcut. Pigmentasyonları yüksek tozutma yapmıyorlar. Sürekli kullandığım renk belli oluyor zaten:)

makyaj telaşı

İkinci olarak Nude Dude far paletine gelecek olursak, bu sefer arka plan olarak yakışıklı çocukları yapmışlar:) ve aslında farların isimleri her birinin özelliğiniz belirtiyor örneğin; ince, komik vb. ( çok hoş değil mi) Toplam 12 adet far bulunuyor 6 şıltılı 6 mat far mevcut. Bu paleti Urban Decay Naked3 paletine çok benzetiyorum. 

makyaj telaşı

Gelelim Karşılaştırılmasına 
Nude Tude: Gündüz ve gece makyajına uygun bütün renkler mevcut, tozutma yapmıyor ilk göz ağrım olduğundan toz konduramıyorum kendilerine:)
Nude Dude: Renklerin uyumu beni bitirdi:) o pembeler kahveler ne kadar yumuşak tonlarda. iki paletin renkleri  birbirine benzediği için sanki hep aynı makyajı yapıyormuşum gibi oluyor bunu dışında bir dezavantajı yok.
Bence ikisini de alın:)

Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder