YURT DIŞINDAN GELEN KOZMETİK ÜRÜNLERİM


İlk İzlenimler
Merhaba bu yazımızda yurt dışından gelen kozmetik ürünleri inceleyeceğiz.Bu hafta Londra’dan elimize ulaşan ürünler Lush, Kiko ve Sleek hepinizin duyduğu,aşina olduğu,kullandığı yada denemek isteyip deneyemediği markalar.Lush diğerlerine göre biraz daha avantajlı çünkü 2014 yaz aylarına kadar ürünleri ülkemizde mevcuttu.Fakat firma Türkiye pazarını kapattı artık ülkemizde satışları mevcut değil.Bizde Lush'un güzel ürünlerinden mahrum kaldık diye düşünürken imdadımıza Londra'da yaşayan kuzenim yetişti.Lush İngiltere’de ve dünyada çok popüler bir marka,geniş bir kullanıcı kitlesi var.
Popülerliği ise organik el yapımı kozmetik ürünler olmasından.Gelelim ürünlerimize.




İlki Cosmetic Warrior
Bu maske karma ve yağlı ciltler için sivilce yok etmeyi ve gözenekleri sıkılaştırmayı vaad ediyor.Vaadi ne kadar gerçek olur bilemem ama Lush maskeleri arasında içeriği en temiz olan maske kendisi.Evet Lush organik, içeriği temiz ürünler ürettiklerini  söyelese de bir çok maskesinin içerisinde talk ve linalool bulunuyor ki bunlar cilt sağlığı için gerçekten çok zararlı.
Maskenin yapısı oldukça koyu,yüzünüze az bir miktar sürmeniz yeterli oluyor.10 dakika bekleme süresinin ardından pudramsı bir hal alıyor.Düzenli kullanımda ki etkilerini ilerleyen dönemlerde blogda paylaşacağız.
İçeriği ise bu şekilde;

lush cosmetic warrior içerik

İkinci ise Lush Popcorn Lip Scrub
Soğuk kış aylarında olduğumuz günlerde birçoğumuzun dudakları ne yaparsak yapalım kuruyor ve çatlıyor.Bakımlı ve pürüssüz dudaklara sahip olabilmek için öncelikle peeling yapmak dudağımızdaki ölü derilerden kurtulmak çok önemli.Bizim tercihimiz ise Popcorn oldu kokusu çok güzel ilk kullanımda bile etki ediyor.Yapısı şeker kıvamında olduğundan kullanımı oldukça kolay.
İçeriği ise bu şekilde;

lush popcorn lip scrub içerik

Üçüncü ürün ise Lush Honey Trap Lip Balm


Dudak bakımının bir diğer unsuru olan nemlendirme için bu ürün oldukça uygun.Kokusu harika,kıvamı oldukça yoğun az bir miktar uygulamanız dudaklarınızın yumuşacık olmasına yetiyor.Küçük ambalajı ile her daim yanınızda olabilecek bir ürün.
İçerik şu şekilde;

lush honey trap lip balm içerik

Dördüncü ürün ise Kiko Face Make Up Fıxer

kiko makyaj sabitleyici sprey

Kiko'nun satışı ülkemizde yapılmıyor ama birçok ülkede satışı var.Online alışveriş sitelerinden ve instagram hesaplarından rahatlıkla temin edebilirsiniz.İtalyan markası olan Kiko,ürünlerinin içeriğinin temiz olmasına dikkat ediyor,geniş bir ürün yelpazesi var.Denenmesi gereken bir çok ürünü mevcut yakın zamanda onlarıda bloğumuzda paylaşacağız.
Hepimiz makyajımızın gün boyu ilk yaptığımız andaki gibi taze kalmasını,bozulmamasını isteriz.Kiko Face Make Up Fıxer bunun için tasarlanmış bir ürün.Ürün boyutu 150 ml deodorant formunda makyajınızı tamamladıktan sonra bir kere sıkmanız yeterli oluyor.
İçerik ise şu şekilde;

kiko face make up fixer içerik

Son olarak Sleek Lip Gloss
Sleek  İngiltere’nin en meşhur markalarından.Ülkemizde ne yazıkki satılmıyor ancak online alışveriş sitelerinde ve instagram hesaplarında satışı mevcut.Sleek allıkları,far paletleri,rujları ve lip glossları ile tanınıyor.Lip glossun rengi yaz için ideal,güzel renk veriyor,dudakları nemlendiriyor ve yapış yapış yapmıyor.Sanırım yaz aylarının vazgeçilmezi olucak kendisi.En kısa zamanda diğer Sleek ürünlerinide denemek için sabırsızlanıyoruz.

Yurt dışından gelen kozmetik ürünler ile ilgili gözlemlerimiz şimdilik bu kadar.İlerleyen günlerde ürünler ile ilgili deneyimlerimizi ve yurt dışından alınan,alınması gereken kozmetik ürünler hakkında detaylı bilgileri sizler ile paylaşacağız.

Sizin deneyimlediğiniz yurt dışı kozmetik ürünleri hangisi?
Sevgi ve güzellik ile kalın.pinokio






Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder