YENİ YIL İNDİRİMİNDE NELER ALMALI?-GRATİS,WATSONS,ROSSMANN




YENİ YIL İNDİRİMİNDE NELER ALMALI

Merhaba.
Yeni yıla sayılı günler kala merakla beklenen kozmetik indirimleri de bugün itibari ile başladı.Bende sizlere yardımcı olabilmek için Yeni Yıl İndiriminde-Gratis,Watsons,Rossmann'dan neler almalı,hangi ürünler indirimde paylaşmak istedim.Ayrıca yazının sonunda kullandığım üürünlerin detaylı yazılarının linkini bulabilirsiniz.

RİMMEL LONDON

İlk olarak Watsons ile başlamak istiyorum.Watsons mağazaların 23-27 Aralık tarihlerinde renkli kozmetik,cilt bakımı,parfüm ve hediye setlerinde %50 ye varan indirim var.İndirim detayları için buraya tıklayabilirsiniz.
Watsons'dan mutlaka bakmanızı önereceğim markalar arasında %40 indirimde olan Rimmel London markası var.Bir çok ürününü severek kullandığım markanın yenilenen Match Perfection fondöteni,Wake Me Up maskara çeşitlerini,Kate Nude rujları ve yeni Only One rujlarını deneyin derim.Fondötenleri,rujları,maskaraları ve concealer çeşitleri fiyat olarak uygun ve başarılı ürünler.

REVLON

Bir diğer marka ise %40 indirimde olan Revlon.Meşhur Colorstay fondötenleri ve Colorbust Matte Balmlar ile diğer ruj çeşitlerine bakmanızı öneririm.


REAL TECHNİQUES BOLD METALS COLLECTİON

Real Techniques fırçaları sevmeyen yoktur sanırım göz alıcı koleksiyon olan Bold Metals serisi ve diğer Real Techniques fırçalarınıda %40 indiirmle alabilirsiniz.

THE BALM GRATİS

Gratis indirimi açıklanmadı ancak bugün yarın duyurulur diye düşünüyorum.
The Balm markasında genellikle %40 indirim oluyor,bu da The Balm'ın yeni ürünlerini almak için güzel bir fırsat diye düşünüyorum.İşlevsel bir palet arayanlara Voyage Vol 2,,mat rujdan vazgeçemeyenlere Meet Matte Hughes,bronzer olmadan olmaz diyenlere Balm Desert'ı şiddetle öneriyorum.

IN THE BALM OF YOUR HAND

The Balm ürünleri ile yeni tanışanlar için birçok ürünün birarada bulunduğu In Thebalm Of Your Hand palet de oldukça ideal olacaktır.İçeriisnde Hot Mama,Instain va Cabana Boy allık,Bahama Mama bronzer,Mary Lou Highlighter,4 farklı renk far ve 2 adet dudak renklendiricisi bulunuyor.

THE MANİZER SİSTERS THE BALM

Son zamanlardaki strobing modasının yükselişini düşünürsek ışıltı ve aydınlık bir cilt sevenler için The Manizer Sister 3 farklı renk highlighter ile oldukça cezbedici görünüyor.



LOREAL FALSE LASH SUPERSTAR

Rossmann'da ise Loreal'in birbirinde güzel maskaralarına %40 indirimle sahip olabilirsiniz.Bugüne kadar en sevdiğim rimeller hep Loreal'inkiler olmuştur.Çift taraflı maskara ve Super liner ile büyüleyici bakışlara sahip olabilir,güzelliğinizi Color Riche serisinin mutteşem kırmızıları ile tamamlayabilirisniz.

MAYBELİNE COLORSENSATİONAL

Maybeline Colorsensational rujlar ve diğer Mayebline ürünleri de Rossmann'da %40 indirimde.Kırmızılara mutalaka bakın kızlar.:)
Note kozmetik ürünlerinde %50 Pastel ürünlerinde %40 idnirim varken bakmak gerek.Özellikle Pastel'in Daylong serisi likit mat rujlarını bulursanız kaçırmayın.Ayrıca Rossmann'ın Wellness Beauty ve Fusswohl ayak bakım ürünlerinede bakmanınızı öneirrim.
Rossmann indiriminin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
İndirimden olabidiğince karlı çıkmanız için alışverişe çıkmadan önce mutlaka ihtiyaç listesi yapmayı ihmal etmeyin yoksa beklenmedik sonuçlar olabiliyor.:)
Keyifli ve bol alışverişli günler diliyorum.
Sevgi ve güzellik ile kalın.:)










Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder