YENİ RİMMEL LONDON MATCH PERFECTİON VE WAKE ME UP FONDÖTEN İNCELEMESİ

rimmel london fondöten yorumları

Merhaba.
Yine bir Rimmel London yazısı ile karşınızdayım.Bugün yenilenen Rimmel London Match Perfection ve meşhur Wake Me Up fondötenlerinin karşılaştırmasını yapacağım.
Rimmel London pek çok ürünüyle başarılı bulduğum uygun fiyatlı drugstore markalarından.

rimmel london fondöten fiyatları

Rimmel London Wake Me Up Fondöteni uzun zamandır kullanıyorum,Match Perfection'ı ise kısa bir süre önce Watsons'ın ten ürünlerinde yaptığı %40 indirimde aldım.

rimmel london wake me up fondöten

Wake Me Up ve Match Perfection 30 mllik cam şişenin içerisinde ve pompalı uygulama sağlayan bir tasarıma sahip.Kullanım olarak gayet pratik uygulama imkanı sağlıyor 1 pompa tüm yüz için yeterli oluyor.Pompa kısımında kilit yok ancak bugüne kadar pek çok seyahatte yanımda götürmeme rağmen akma,dökülme gibi bir sorun yaşamadım.

rimmel london wake me up fondöten

Renklerine gelecek olursak Wake Me Up serisinde beş renk seçeneği mevcut ki bu da açık tenliler için uygun renk bulmada sorun olabiliyor.Ancak yinede bu fondöteni denemek isterseniz en açık renginin içerisine uygulama esnasında açık renk bir concealer karıştırarak istediğiniz rengi elde edebilir yada açık tonlu bir fondöteninizle karıştırarak kullanabilirsiniz.
Match Perfection serisinde ise sekiz renk mevcut en açık renk Ivory ki eğer daha açık bir teniniz varsa yukarıdaki önerilerimi uygulayabilirsiniz.Ayrıca Match Perfeciton mat bitişli olduğundan yağlı ciltli değilseniz az miktar highlighter karıştırarak da rengi açabilirsiniz.

watsons türkiye rimmel london

Rimmel London Wake Me Up Fondöten kıvam olarak yoğun çok akışkan değil uygulama öncesinde elinizin üzerine sıkıp biraz ısıtırsanız daha kolay bir uygulama sağlayabilirsiniz.Wake Me Up'ın bendeki rengi Soft Beige şişenin içerisinde ne kadar koyu gibi görünse de cildime olan uyumunu seviyorum.Wake Me Up yorgunluk izlerini silen,cildi aydınlatan ve sağlıklı görünmesini sağlayan özelliklere sahip.İçerisinde çok minik ışıltılar bulunuyor bu da uygulamadan sonra cildin canlı ve ışıltılı görünmesini sağlıyor.Kapatıcılığı orta seviyede cildiniz çok problemli değilse yeterli gelecektir ki günlük ürünlerde yoğun kapatıcılığa da gerek yok bence.

watsons türkiye rimmel london

Rimmel London Match Perfection ise yenilenen formülü ile gözenek görünümünü ve koyu halkaları gizlemeyi,cildi nemlendirmeyi ve cilde ağırlık yapmadan kusursuz bir görünüm vermeyi vaad ediyor.Zaten almamda ki en büyük etkenlerden biri de bu vaatleri oldu.Yapısı akışkan Wake Me Up kadar yoğun değil.Kapatıcılığı orta ancak Wake Me Up'dan biraz aşağıda gibi.Uygulama esnasında parlak canlı bir görünüm veriyor kuruyup sabitlendikten sonra ise mat ve kadifemsi bir his veriyor.Gözenek görümünde çok az bir etkisi var,günlük kullanım için uygun,hafif cilde ağırlık yapmayan,doğal görünümlü bir fondöten.

rimmel london match perfection fondöten

Her iki fondötenin içerisinde de spf güneş koruma faktörü bulunuyor.
Wake Me Up spf 15 Match Perfection spf 20 faktör mevcut.
Wake Me Up kuru,normal ve normalden karmaya dönük ciltler için uygun.Işıltılı bir görünüm seviyorsanız Wake Me Up'ı deneyin derim ancak alırken mutlaka deneyin zira bir süre sonra oksitlenme yapabiliyor.
Match Perfection normal,normalden karmaya dönük ve yağlı ciltler için uygun.Ciltle bütünleşen,kalıp gibi durmayan günlük kullanım için bir fondöten arıyorsanız deneyebilirsiniz.Ancak mat bitişli olmasına rağmen t bölgesinde parlamalara sebep olabiliyor bunun için transparan pudra yada yine Rimmel London 'un Stay Matte pudrasını kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz.
Rimmel London Wake Me Up fondöteni %40 indirimde 14.90 TL ye Match Perfection'ı ise 12.90 TL ye almıştım.Normal satış fiyatları da oldukça uygun ama Watsons indiriminde denk gelirseniz deneyin derim.
En sevdiğim Rimmel London ürünlerine buradan
Yeni Rimmel London Only One rujlara ise buradan 
Glam Eyes 5 li far paletine buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve güzellik ile kalın.:)





Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

5 yorum:

  1. wake me up benim favorim çok severimm..

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu ve google hesabinizi Nurcan Seval olarak takipteyim

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Yazının sonunda ne kadara aldığımı belirtmiştim normal satış fiyatları 20-25 tl indirimde yarı fiyatına alabilirsiniz.

      Sil