DURANCE'IN MİS KOKULU DÜNYASINDA KEYİFLİ BİR GÜN!


durance mağaza

Herkese yeniden merhaba.:)
Geçtiğimiz hafta Sevgili arkadaşım Burcu  'nun daveti ile Ankara Armada AVM'de Durance mağazasında çok keyifli vakit geçirdik.Birbirinden güzel Durance ürünlerini keşfetmenin yanı sıra,çok faydalı bilgiler edindik.Bu güzel günü tüm ayrıntılarıyla burada sizlere aktarabilmeyi çok issterdim fakat henüz teknoloji o kadar gelişmediği için Durance'in mis kokularını nasıl tarif edeceğim bilemiyorum.:)İnsanın içini açan,yorucu bir gün sonunda rahatlatan mis kokular eşiliğndeki sohbetimizin ve ürünlerin detaylarından bahsedeyim artık.:)

durance türkiye

Öncelikle markadan biraz bahsedecek olursak Durance;Fransa'nın Provance bölgesinde çiftçi bir karı-kocanın minik bir atölye kurmasıyla faaliyete başlamış.%100 e yakın doğal ürünlerden üretilen ürünlerini zaman içerisinde geliştirip,ürün çeşitlerini arttırmışlar ve daha büyük bir üretim tesisi kurarak faaliyetlerine devam etmişler.Doğal ve çevre dostu üretim anlayışını benimeyen Durance;ürün ambalajlarında da geri dönüşümlü malzemeler kullanmayı tercih etmiş.
Durance hakkında detaylı bilgi almak isterseniz buradaki linkten tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

durance mağaza

Mağaza girişinde bizi karşılayan bu sevimli köşe ev havasında değil mi?Sevgili blogger dostlarımla ve Özlem Hanım'la güzel ikramları eşliğinde oturup saatlerce sohbet ettik.Adeta 5 çayına arkadaşımızın evinde toplanmış gibiydik.:)

durance ev kokuları

Durance ev ve mekan kokularında öncü bir marka.Son yıllarda kullanımı oldukça yaygınlaşan difüzerlerde Durance'da mevcut.Üç farklı şekli bulunan difüzerler,verdiği ince buhar sayesinde bulunduğu ortamdaki havaya nem veriyor.Ayrıca içerisine konulabilen esansiyel yağlar ve konsantre parfümlerlede mekandaki kötü kokuları yok ediyor.Özellikle solunum yolu rahatsızlıklarında,burun tıkanıklıklarında difüzerlerde kullanılan esansiyel yağlar çok işe yarıyor.

durance esansiyel yağlar



durance yağ

Aromatoloji konusunda oldukça engin bilgilere sahip olan Özlem Hanım,bize yağların tedavi edici ve iyileştirici özelliklerinden bahsetti.Portakal ve lavanta yağının gerilen sinirlere iyi geldiğini,rahatlatıcı etkileri olduğunu biliyor muydunuz?Özellikle arabalarda kullanıldığında uzun trafik bekleyişlerinde epey işe yarayacaktır.:)Limon yağının araba tutmasına iyi geldiğini,greyfurt yağının havayı arındırdığını,nane ve okaliptüs yağlarının canlandırıcı etkisi varmış.
Durance öz yağları,tamamen bitkilerden distile edilerek veya soğuk sıkma yöntemi ile elde ediliyormuş.Yağları difüzyon yöntemi ile buharlaştırarak yada masaj yağlarına karıştırarak kullanmak gerekiyormuş.


%100 doğal çay ağacı yağı,antiseptik etkisi olduğu için özellikle sivilce konusunda çok işe yarıyor.Benim ne zaman bir sivilcem çıkacak olsa hemen bir damla çay ağacı yağını lokal olarak uyguluyorum.Aynı zamanda uçuk tedavisindede işe yarıyor,uçuk belirtisi gözlemlediğimde çay ağacı yağı imdadıma yetişiyor.Onun sayesinde artık hiç uçuk problemi yaşamıyorum.Herksein elinin altında bulunması gereken yağlardan fakat alırken %100 doğal olmasına dikkat edin,aksi takdirde pek bir faydasını göremezsiniz.Durance Çay Ağacı Yağı bu konuda işinize yarayacaktır.

durance mekan kokuları

Mekan kokularında öncü Durance da birbirinden güzel ve farklı çeşitler bulunuyor.Sihirli koku giderici difüzer,el yapımı mumlar,çıralı mumlar,parfüm buketleri,eriyen parfümler,konsantre parfümler ve başucu parfümleri gibi akıl karıştıran pek çok seçenek var.:)Üstelik hiçbirinin sağlığa zararı yok.

durance parfüm buketleri



durance oda parfümleri





durance gül sabunu

Kişisel bakım ürünlerinde de birçok çeşitleri bulunan Durance'in Centifolia Gülü serisinde gül sabun,banyo köpüğü,parfüm,vücut losyonu ve el kremi bulunuyor.Gül severlerin bu koleksiyona mutlaka bakmasını tavsiye ederim.:)

durance gelincik parfümü

Durance'in gelincik seriside markanın en sevilen ve çok satan ürünleri arasındaymış.Ben bu seriden 1-2 ürünü listeme ekledim,kokusu muhteşem.:)

durance parfüm

Yaz İnciri parfümünün kokusunu tarif edemeyeceğim,mağazaya uğradığınızda mutlaka koklayın!Mis mis,tam yaza yakışcak insanın içini ferahlatan bir koku.

durance konsantre parfüm

Durance konsantre parfümlerle evinizin,işyerinizin havasını bambaşka bir atmosfere dönüştürebilirsiniz!

durance sıvı sabun

Meşhur Marsilya sabunlarını bu şirin köşede denedim tabi.:)Ellerimi hiç germedi,kurutmadı üstelik mis gibi de kokuyorlar.:)


Durance,erkekleri de düşünmüş tabi,konforlu tıraş keyfi için  böyle güzel bir set hazırlamış.Tıraş fıçasınn kılları yumuşacık,pamuk gibi.Benim bile tıraş olasım geldi.:)Tıraş fırçası el yapımı,gövdesi dişbudak ağacından fırça kısmındaki kıllar ise porsuk tüyünden elde edilmiş.Bu fırça seti ideal bir hediye olabilir.:)

lavanta sirkesi

Durance'in en ilgi çekici ürünü hiç şüphesiz ki bu lavanta sirkesi.Hem lokal olarak uygulanabilen hemde tonik yerine kullanılabilen bir ürün bu.Cildi yatıştırıcı aynı zamanda antiseptik etkisi olduğu için sivilce konusunda epey etkiliymiş.Bir diğer kullanımıda saçlardaki kepek oluşumunu engellemek olduğu için durumlama suyuna bir miktar karıştırıp saçı bu suyla durulamak.Listeme eklediğim ürünlerden biride bu.:)

durance cilt bakımı

Durance'in kuru ciltler için önerdiği Öulivo Canlandırıcı Serumu içerisinde zeytinyağı bulunuyor.Cilde canlılık,parlalık katmayı ve nem desteği sağlamayı vaad ediyor.Mağazada denediğim kadarıyla kolay emilen,cildi yumuşacık yapan bir etkisi vardı.

el kremi

Durance'in el kremlerinin içerisinde zeytinyağı,shea butter ve bitkisel özler bulunuyor.Hepsinin kokusu ayrı güzel,verdiği nemi de sevdim.Listeme eklenen ürünlerden oldu.:)

durance mum

Durance tarafından hediye edilen bu mumun güzelliğine ne demeli? Benim mumlara düşkünlüğümü bilmiş gibi nasıl sevindim anlatamam!Kokusu şahane Gelincikli,,yakar yakmaz odanın havasını değiştiriyor,mis gibi kokular heryeri saıyor.Huzur veren,rahatlatan bir etkisi var!


Durance ailesine,Sevgili Özlem Hanım'a ve ekibine bizi ev sıcaklığındaki mağazalarında ağırladıkları,güzel bilgilerini paylaştıkları ve de bu mis kokulu hediyeleri için çok teşekkür ediyorum.Durance artık başucumda!:)
Sizlerde Durance ürünleri keşfetmek isterseniz size en yakın mağazaları buradan öğrenebilir yada online olarak alışveriş yapabilirsinz.Durance sosyal medya hesaplarını takip ederek kampanyalardan ve etkinliklerden de haberdar olabilirsiniz.
Sevgi ve güzellikle kalın.:)




Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

6 yorum:

  1. mağazada gidip kokluyorum arada.. ilk fırsatta Başak'ın bahsettiği lavanda sirkesini alacağım sivilceler için olanı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lavanta sireksi benimde listemde kullanırsan yorumlarını bekliyorum.:)

      Sil
  2. Ankara'dayken sık sık ziyaret ediyordum ancak İstanbul'da nerede var öğrenemedim daha.Mum harika görünüyor.Kokusunu geçtim,şıklığı yeter ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla İstanbul'da Nişantaşı'nda ve Boyner mağazalarında canım.:)Sitesinde satış yerleri var ordanda bakabilirsin.Mumları şahane kokuları ayrı bir güzel,kendileri bir ayrı.:)

      Sil