MAKE UP STORE HİGH TECH LİGHTER-HİGHLİGHTER

make up store türkiye

Merhaba.
Bugünkü konuğum bir İsveç markası olan ve yakın zamanda ülkemizde Ankara One Tower Avm'de ilk mağazasını açan Make Up Store markasına ait High Tech Lighter.Benim marka ile tanışmam yaklaşık 2-3  ay öncesine dayanıyor ki göz alıcı şıklıktaki mağazalarını ziyaret edene kadar marka hakkında pek bilgim yoktu. Make Up Store mağaza müdürü Samet Bey'den aldığım bilgilere göre markanın 20 ülkede 200 tane mağazası bulunuyormuş.Ayrıca ürünlerinin de parfümsüz,hipoalerjenik ve hayvanlar üzerinde test yapılmadan üretilmesi de bende markaya karşı olumu izlenim yarattı diyebilirim.

make up store türkiye

Make Up Store High Tech Lighter siyah,şeffaf kapaklı plastik sade bir ambalaja sahip.Ürün miktarı 3,5 ml,kullanım süresi ise açıldıktan sonra 12 ay.

make up store mağaza

Kremsi yapısı oldukça yumuşak,eliniz ile yada sünger yarımıyla rahatlıkla uygulama yapabilirsiniz.Pek çok renk seçeneği bulunan aydınlatıcının bendeki rengi somon tonlarda olan Astro.İçerisinde minik altın ışıltılar bulunan bu renk uyguladıktan sonra somon renginden ziyade parlak,altın ışıltılı bir görünüm veriyor.

make up store aydınlatıcı

Make Up Store Highlighter tüm cilt tiplerine uygun ancak ıslak bir görünüm verdiği için yağlı ciltlerde bir süre sonra daha yağlı bir görünüme sebep olabilir.Kalıcılığı gün boyu olmasa da yaklaşık 4-5 saat kadar dayanıyor,gün içerisinde tazeleme gerektiriyor.Yapısı hafif olduğu için ciltte ağırlık falan yapmıyor,ayrıca çoğu krem yapıdaki highlighter cildimde pütürler oluşmasına neden olurken Make Up Store da böyle bir sorun yaşamadım.

make up store online

Make Up Store High Tech Lighter cilde verdiği  hafif,ıslak ve parlak görünümle benim favorilerim arasındaki yerini aldı.Siz daha yoğun parlaklık isterseniz üzerine toz highlighter da uygulayabilirsiniz.Ayrıca toz aydınlatıcılarınızın kalıcılığını ve pigmentasyonunu arttırmak için de baz şeklinde kullanabilirsiniz.Make Up Store'un bu güzel ürününe birbirinden güzel diğer ürünlerine Ankara One Tower Avm mağazasından yada online sitelerinden www.makeupstoreturkiye.com  adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Sevgi ve güzellikle kalın.:)

Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

8 yorum:

  1. harika duruyor keşke İstanbul'a da şube açsalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım açarlar ben çok severek kullanıyorum,online olarak da alabilirsin ama tabi denemek her zaman için daha başka.

      Sil
  2. Çok hoşmuş rengi bayıldım mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler rengine bayıldığım için almıştım zaten.:)

      Sil
  3. Islak görünen aydınlatıcılara bayılıyorum.Markaya karşı Başak sayesinde başlayan merağım hızla artacak anlaşılan.Ankara'ya geldiğimde bakmalı buna ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islak görünümlü ürünler özellikle yaz aylarında favorim.Cilde taze canlı bir görünüm veriyor.Başak sağolsun istahımızı kabartıyor yeni ürünler keşfederek.:)
      Yolunuz düşerse mutlaka bir mağaza turu yapın derim.:)

      Sil
  4. Ne kadar güzel bir ürün bu böyle, bayıldım! Make up store'u çok merak ediyorum İstanbulda da açılırlar umarım. Güle güle kullanın ürününüzü. Bizim blog'umuza da bekleriz. Sevgiler!

    glamsight.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Bu ürün gerçekten çok güzel markanın diğer ürünleri de öyle,oldukçça dikkar çekici ürünler var.Umarım İst.şubesi de açılır,teşekkürler.Sevgiler!

    YanıtlaSil