TOO FACED SWEET PEACH PALET İNCELEMESİ


too faced sweet peach palet incelemesi

Merhaba.
Bugünkü konuğum Too Faced markasının Nisan ayında Amerika'da satışa çıkarmış olduğu Limited Edition olarak üretilen Sweet Peach Paleti.Too Faced'in bu paleti çıkaracağını duyar duymaz listeme eklemiştim bile bu güzelliği.:) Ancak "Her güzelin bir kusuru olur."hesabı benimde bu güzelliğe kavuşmam ülkemizde Too Faced ürünlerinin hepsi satılmadığı için sıkıntılı oldu tabi.Palet Amerika'da satışa çıkmadan birçok İG satıcısıyla iletişime geçtim ve beklemeye başladım.Pek çok kişi hiçbir yerde bulunmadığını çıktığı an tükendiğini söyleyince uzun bir süre kavuşamayacağımı düşündüm.Neyse ki daha sonra İnstagram da Sevgili Nermin Hanım'ın  @orjinaliburda hesabında buldum bu güzelliği.:)

sweet peach palet

Sweet Peach Palet tüm Too Faced ürünlerinde olduğu gibi yine tatlı mı tatlı,şirin mi şirin ,renkli bir temaya sahip.Ambalajı ise metal ve kapak kısmı mıknatıslı olduğu için gayet sağlam.Paletin kutusunun arka yüzeyinde ise içerisinde bulunan renkler ve isimleri yer alıyor.Ayrıca içerisinde nasıl uygulama yapılacağını gösteren örnek makyaj uygulamalarının olduğu mini broşür de mevcut.

too faced ürünleri

Sweet Peach Paletin içerisinde ışıltılı,mat,satin,simli olmak üzere toplamda 18 farklı renk var.Mis gibi şeftali kokan renkler günlük kullanıma uygun sıcak tonlarda,ayrıca yaz akşamları içinde ışıltılı renklerin tek başına bile yeterli olacağını düşünüyorum.Renkler bronz,mercan,pembe ağırlıklı her ten ve göz rengine uygun tonlarda.Farların yapısı ise diğer Too Faced paletlerinde olduğu birbirinden oldukça farklı.Ürün miktarı toplamda 17.1 g.,kullanım süresi ise açıldıktan sonra 12 ay.Ben bugüne kadar bir yıl içerisinde hiçbir  paletimi bitiremedim,bunun da biteceğini sanmıyorum ama bakalım.:)

too faced far paleti


White Peach:Sıcak tonlu,satin bitişli beyaz.renginde.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,bazsız kullanıma uygun.
Nectar:Sıcak tonlu, açık altın sarısı renginde,metalik bitişli.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,sürümü kolay,bazsız kullanıma uyun.
Peaches N Cream:Sıcak tonlu,mat bitişli bej.renginde.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,sürümü kolay,bazsız kullanıma uygun.
Luscious:Sıcak tonlu,metalik bitişli rose renginde.Yapısı yumuşak,pigmentasyon çok başarılı,bazsız kullanıma uygun.Palette ki en başarılı farlardan.
Cobbler:Sıcak tonlu,metalik bitişli,khve-bakır arası bir renk.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,sürümü kolay,bazsız kullanıma uygun.
Georgia:Sıcak tonlu,mat bitişli,nude-şeftali renginde.Yapsı sert,pigmentasyonu zayıf,sürümü zor,bazsız kullanıma uygun değil.
Just Peachy:Sıcak tonlu,satin bitişli,içerisinde altın yansımaları olan bir pembe.Yapısı sert,,pigmentasyonu zayıf,sürümü zor,bazsız kullanıma uygun değil.
Candied Peach:Sıcak tonlu,mat bitişli ancak içerisinde minik pembe simler olan bir turuncu.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,sürümü kolay,bazsız kullanıma uygun.
Caramelized:Sıcak tonlu,metalik bitişli,içerisinde altın yansımalar olan bronz-kahve.Yapısı
yumuşak,pigmentasyonu başarılı,sürümü kolay,bazsız kullanıma uygun.

too faced far paleti

Too Faced Sweet Peach Paletin bu dokuz rengi arasında en sevdiğim ve başarılı bulduğum renk Luscious,daha sonra ise Caramelized,Cobbler ve Nectar.Just Peachy ve Georgia ise renkleri güzel olsa da pigmentasyon ve performans olarak en başarısız olanlar diyebilirim.

too faced ürünleri

Bless Her Heart:Sıcak tonlu,metalik bitişli,içerisinde altın ışıtlılı açık yeşil renginde.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,bazsız kullanıma uygun.
Bellini:Sıcak tonlu,metalik bitişli,altın ışıltılı şeftali renginde.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,bazsız kullanıma uygun.
Puree:Sıcak tonlu,mat bitişli,karamael-kahverengi.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,bazsız kullanıma uygun.
Tempting:İçerisinde minik altın ışılılar olan mat siyah.Yapısı çok yumuşak,kremsi de denebilir,pigmentasyonu başarılı,bazsız kullanıma uygun.
Paech Pit:Sıcak tonlu,satin bitişli,koyu-bronz kahve.Yapısı yumuşak,pigmentasyonu başarılı,bazsız kullanıma uygun.
Summer Yum:Sıcak tonlu,mat bitişli,kiremit rengi.Yapısı biraz sert,pigmentasyonu iyi,bazsız kullanıma uygun.
Charmed I'm Sure:Soğul tonlu,mat bitişli,küllü kahverengi.Yapısı biraz sert,,pigmentasyonu iyi,bazsız kullanıma uygun.
Delectable:Sıcak tonlu,mat bitişli,bordo rengi.Yapısı biraz sert,,pigmentasyonu orta,bazsız kullanıma uygun değil.
Talk Derby To Me:Soğuk tonlu,satin bitişli,pembe,mor ışıltılı koyu füme renginde.
Yapısı biraz sert,pigmentasyonu orta,bazsız kullanıma uygun değil.


too faced palet kullananlar

Sweet Peach'in bu renkleri arasında en sevdiğim ve ne başarılı olan ise Bless Her Heart,daha sonra ise Peach Pit ,Bellini ve Summer Yum.Performans olarak düşük olan ve benim palet içerisinde gereksiz bulduğum renk ise Talk Derby To Me ve Delectable.Too Faced her güzel paletine ısrarla gereksiz,alakasız bir,iki renk koyuyor ne yazık ki.Bu ısrarlarına bir anlam veremedim doğrusu,çoğu kişinin paletinde en az hatta hiç kullanılmayan renkler!

too faced nerede satılıyor

Too Faced Sweet Peach Palet genel anlamda başarılı bulduğum bir far paleti oldu.Ancak içerisindeki gereksiz ve pigmentasyonu düşük bazı renkler yüzünden puanım 10/8.Daha önce belirttiğim renkler dışında farların  kalıcılığı ortalama 7-8 saat far bazı ile bu süreyi 10-12 saate kadar çıkarmanız mümkün.Daha yoğun renk ve performans için de far fırçanıza bir miktar Mac Fix Plus Sprey sıkarak da uygulama yapabilirsiniz.
Too Faced Ürünleri Nerede Satılır?
Too Faced'in seçili ürünleri ülkemizde sadece Sephora mağazalarında satılıyor,şu an da bildiğim kadarıyla sadece Chocolate Bon Bon Paleti satışta.Sweet Peach Paleti ülkemize gelir mi bilmem ama eğer almak isterseniz yurt dışındaki yakınlarınızdan isteyebilir yada İnstagram satıcılarından ortalama 200-250 TL gibi bir fiyata bu palete sahip olabilirsiniz.(Amerika satış fiyatı 49 $.)Dilerim Sephora Too Faced'in tüm ürünlerini getirir de biz de ürünlere rahatlıkla ulaşabiliriz.:)
Sevgi ve güzellik ile kalın.:)




Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

16 yorum:

  1. mükemmel renklermiş cidden hiç incelememiştim böyle, eline sağlık canım. güle güle sağlıkla kullan. ambalajı da pek yenesi =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,Too Faced'in ambalajları hep böyle çok şirin oluyor.:)

      Sil
  2. Ambalaj ve renklerin güzelliği ne kadar uyum içerisinde bayıldım..Güzel günlerde kullan dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,bende çok severek kullanıyorum.:)

      Sil
  3. Ben çok sevdim bu paleti, dediğin gibi gereksiz 1-2 renk dışında tonlar ve yapı karışımı tam benlik. Türkiye'ye gelirse alırım diye düşünüyorum. Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım,umarım en kısa zamanda Türkiye'ye gelir de sen de kavuşursun bu güzelliğe.:)

      Sil
  4. çok güzel bir palet sırf şirin diye alabilirim yani..güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOk teşekkürler,şirinliği ve mis gibi şeftali kokusu bile almak için yeterli bence de.:)

      Sil
  5. Renkler birbirinden güzel ^^

    YanıtlaSil
  6. Bir ay sonra hala bitmemiş olursa bu paleti mutlaka almak istiyorum.
    Too Faced çok sevdiğim bir marka ancak yapı olarak birbirinden farklı farlar yapmalarını ve benzer renkleri farklı paletlerde döndürmelerini anlamıyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bitmemiiş olur,bende Too Faced'in far paletlerinde ısrarla aynı renklerine bir anlam veremedim.:D Birde paletteki bazı farların yapısı o kadar yumuşak ki krem gibi çok kolay uygulanıyor ama bazıları tam tersi,keşke hepsi aynı yapıda olsa.

      Sil
  7. Renklere bayıldım güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık canım <3 Bana bile aldırdın ya bu paleti almicam almicam diye ortada dolandıktan sonra~ tebrikler valla!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ya demi biraz etkim oldu galiba o konuda.:D Ama iyi ki aldın bence renkler şahane sende güzel günler kullan.:)

      Sil