CATRİCE PRİME AND FİNE KONTÜR PALETİ

catrice pirme and fine kontür paleti

Merhaba.
Son zamanlarda kontür ürünleri oldukça ilgi görmeye başladığından bende geçtiğimiz haftalarda kullanmaya başladığım  Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette'den bahsetmek istiyorum sizlere.

catrice kontür paleti

 Prime And Fine Kontür Paleti,aslında Catrice'in 2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nda yer alan bir ürün ancak ülkemize yeni geldi diyebiliriz.Ne yazık ki pek çok kozmetik ürünü çıktıktan çok sonra geliyor ülkemize,bazende hiç gelmiyor.:(

catrice kontür paleti

Catrice Kontür Paleti'nin 010 Ashy Radiance ve 020 Warm Harmony olmak üzere iki farklı rengi var.020 numaranın kontür pudrası sıcak-turuncu alt tonlu olduğu için ben soğuk-küllü alt tonlu olan 010 numarayı tercih ettim.

catrice prime and fine palet


Catrice Pime And Fine Palet'in içerisinde yüzünüzü boyutlandırmak ve ısıtmak için kullanabileceğiniz bir kontür pudrası ile cildinize ışıltı ve aydınlık bir görünüm katmak için kullanabileceğiniz highlighter pudrası bulunuyor.Yapı olarak çok yumuşak değiller ama kontür pudrası ile gayet rahat uygulama yapılabiliyor.Highlighter ise kontür rengine göre biraz daha sert yapıda olduğundan fırça ile uygulamada biraz zorluk çıkarabiliyor.

catrice highlighter

Catrice Kontür Paleti'ndeki highlighter sedefli beyaz renkte ancak cilde uygulandığında  fotoğraf da ki gibi bembeyaz durmuyor.Tam tersi varla yok arası doğal inci parlaklığında bir görünüm veriyor.
Bronzer rengi ise mat küllü kahve tonunda olduğundan hem kontür hemde allık olarak kullanıma uygun.

catrice kozmetik ürünleri

Catrice Pirme And Fine Kontür Paleti günlük kullanıma uygun,yaklaşık 5-6 saat  kalıcılığı olan hafif tozutma yapan bir palet.Ancak fiyatı 17 TL olan bir ürün için performansı hiç fena değil.Catrice Kozmetik ürünlerini Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz.
Sevgi ve güzellik ile kalın.:)

Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

10 yorum:

  1. Catrice ürünlerini merak ediyorum genel anlamda, şehrimde satılmıyor ulaşabilirsem bu kite mutlaka bakıcam..Teşekkür ederim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Catrice güzel bir marka ama ürünlerine ulaşmak biraz zor olabiliyor,denemenizi tavsiye ederim.:)

      Sil
  2. Benzer paletin essence olanını kullanıyorum onu bulamayanlara alternatif oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence de güzel ama bulmak daha zor geldiği gibi bitiyor.:(

      Sil
  3. bence de fena değil .-))

    YanıtlaSil
  4. Kontür rengi çok hoş, aydınlatıcının da yanakta nasıl durduğunu merak ettim :) Gerçi elimde 3500 tane kontür ürünü olunca almasam daha iyi ama merak işte :) Güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler Başak'cım,kontür rengi gerçekten güzel istediğim sonucu elde edebiliyorum ancak highlighter için aynı şeyi pek söyleyemem zira çok net bir ışıltısı yok uygulayınca.Elimizde ne kadar ürün olursa olsun merakımıza yenik düşüyoruz ne yazık ki,bitse neyse ama bitmiyorlar ki alalım.:))Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Aydınlatıcının ışıltısı daha yoğun olsaymış keşke, bilgilendirme için teşekkürler :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle kontür renginin yanında biraz zayıf kalıyor.Rica ederim beğenmenize sevindim,sevgiler:)

    YanıtlaSil