PASTEL DAYLONG LİPCOLOR KİSSPROOF (YENİ)

pastel likit mat ruj

Merhaba.
Bugünkü konuklarım  Pastel kozmetiğin severek kullandığım  Daylong Lipcolor Kissproof serisinin likit mat rujları.
Likit mat rujlar gerek kolay sürümleri,gerekse yoğun pigmentli ve uzun süre kalıcı olmaları ile son zamanlarda makyaj çantalarımızın olmazsa olmazı haline gelmeyi başardılar.Kadife gibi mat dudaklara bayılsak da likit mat rujların  pek çok eksi yanları da var tabi.Dudakları kurutması,çizgilere dolması,kimi zaman bir süre sonra pürüzlü bir görünüme sebep vermesi gibi.Bunları önlemek için dudaklara düzenli bakım yapmanın yanında doğru likit mat ruju kullanmanın da etkili olduğunu düşünüyorum.Likit mat rujlar da  en başarılı markalardan biri ise Pastel Kozmetik.

pastel daylong lipcolor

Pastel Kozmetiğin ürettiği Daylong Lipcolor Kissproof serisinde birbirinden güzel 14 farklı renk bulunuyor.Renk yelpazesinde nude,kırmızı,bordo,mauve gibi tonlarda herkesin sevebileceği renklere yer verilmiş.
Sade tasarımlı ambalajının içerisinde 7 ml ürün bulunuyor.Fırçası çok uzun değil kısa bir tarafında uca doğru eğimli bir yapısı var.Sürerken biraz zorluk yaşayabilirsiniz alışana kadar.


likit mat ruj

Pastel Daylong Lipcolor  Kissproof 09 oldukça canlı ve iddialı bir kırmızı.Bugüne kadar kullandığım en canlı kırmızı diyebilirim.Açık ve buğday tenlilere çok yakışacak bir tonu var.Özellikle kırmızı severlerin mutlaka denemesini tavsiye ederim.Gün içerisinde olmasa bile gece makyajlarınızın favorisi olabilir.

pastel likit mat ruj 19

(Yeni) Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 22 mürdüm tonlarında harika bir renk.Her ten renginin yakışacağını ve  kış aylarında rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum. Daylong serisindeki 23 numaradan sonra  en güzel renklerden biri bana göre.

pastel yeni likit mat ruj 23

(Yeni ) Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 23 geçtiğimiz günlerde aldığım efsane renk.Daylong serisine yeni katılan renklerden 23 numara kahve alt tonlu koyu bordo.Bir renk bu kadar güzel olabilir,elimde bir sürü bordo ruj olmasına rağmen bordo ruj arayışım devam ediyordu ki bu güzel renge kavuştum.Açık tenliler ve bordo severler mutlaka denemeli,bana göre olmazsa olmazlar arasına girmeyi başardı 23 numara.

pastel yeni likit mat ruj 22

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 19 mauve tonlu soğuk bir renk.Günlük kullanıma uygun ve her ten rengine yakışabilecek bir ruj.Romantik makyajlar ile güzel uyum sağlayan tam bir sonbahar,kış rengi,Bildiğim kadarıyla en çok satan renklerden bir deneyin derim.:)

pastel yeni likit mat ruj 22

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof'un dudağımdaki duruşlarını paylaşmak isterdim ancak sürüp çıkartmak epey zor olduğu ve çıkarınca da iz bıraktığı için şu an paylaşamıyorum fotoğraflarını.Ancak instagram ve snapchat hesaplarımda paylaşırım en kısa zamanda.:)
Renkler yukarıdan itibaren şöyle 19-23-22-09.
22 ve 23 numaranın kapatıcılığı çok güzel tek kat sürmek yeterli oluyor,09 ve 19 numarayı ise iki kat uygulamak gerekiyor.
Sürmeden önce dudaklarınızı iyice nemlendirir ve dudak renginiz nötrlerseniz daha etkili ve kalıcı bir performans alabilirsiniz.Kalıcılığı gün boyu olarak lanse edilse de yaklaşık 5-6 saat ki bu da yeterli bir süre bana göre.Birşey yeyip içtiğinizde ise tamamen dudağınızdan çıkmıyor sadece dudağınızın iç kısmında silinme oluşuyor.
Pastel Daylong Lipcolor Kissproof serisi likit mat rujlar mis gibi vanilya kokuları,birbirinden güzel renkleri,performansı ve uygun fiyatı ile denenmesi gereken rujlardan.Hala denemediyseniz mutlaka deneyin kızlar.
Pastel Daylong likit mat rujları Gratis,Watsons,Rossmann da ,çeşitli kozmetikçilerde ve Pastel Kozmetik'in kendi web sitesinden 18.90 TL ye temin edebilirsiniz.
Sevgi ve güzellik ile kalın.:)




Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

4 yorum:

  1. Ozellikle kirmiziya bakicam sanirim rengine bayildim. Yazi da harika ellerine saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:)Kırmızı severlerin mutlaka denemesi gereken bir renk 09 umarım beğenirsiniz.

      Sil
  2. bu seri oldukça güzel ve başarılı favorilerimden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok başarılı diğer renklerini de denemeyi düşünüyorum tabi bulabilirsem :)

      Sil