2015 FAVORİ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

2015 favori cilt bakım
Merhaba.
Bir önceki yazımın devamı olarak bugün 2015 favori cilt bakım ürünlerimden bahsedeceğim sizlere.Çoğu halen kullanmakta olduğum ve bittikçe alacağım ürünler.
garnier makyaj temizleme suyu

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Garnier'in bugüne kadar en sevdiğim ürünü oldu kendisi. Tüm makyajı güzelce temizliyor,cildi kurutmuyor,yağlandırmıyor. Hassas cildimle çok iyi anlaştı,her daim kullanacağım bir ürün.


bioderma nemlendirici tonik

Bioderma Hydrabio Tonik.Bu tonik benim yıllardır vazgeçemediğim severek kullandığım nadir ürünlerden.Cildin nem seviyesini arttırıyor ve yumuşacık canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.


marilou maske

Marilou Bio Maske:Severek kullandığım organik sertifikalı,cildi arındıran aynı zamanda canlı ve yenilenmiş görünmesini sağlayan maske.Detaylarını burada bulabilirsiniz.

lush honey trap

Lush Honey Trap Lip Balm:Temiz içerikli,mis gibi kokan dudaklarımı yumuşacık ve pürüzsüz yapan bu lipbalma bayılıyorum.Bütün yıl elimden düşmedi özellikle de gece yatarken sürdüğümde sabaha dudaklarım yumuşacık oluyor.Bitmsini hiç istemediğim bir ürün çünkü  Lush markası artık ülkemizde satılmıyor.


nivea duşta vücut kremi

Nivea Duşta Vücut Kremi:Özellikle yaz aylarında sıkça kullandığım çok pratik bir ürün.Cildiniz çok kuru ise yada duştan sonra krem sürmeye vaktiniz yoksa Nivea Duşta Vücut Kremi imdadınıza yetişiyor. Normalde cildim duştan sonra kupkuru olurken yumuşacık oluyor.
deborah göğüs kremi


 Dermolab Push Up Seno:Kaldırma etkili göğüs losyonu,düzenli kullanımda göğüslerde sıkılık sağlıyor.Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
the body shop ayak kremi

The Body Shop Kenevirli Ayak Bakım Kremi:Bugüne kadar kullandığım en başarılı ayak kremlerinden.Ayaklara hem ferahlık ve rahatlama sağlıyor hemde yumuşacık ve pürüzsüz yapıyor.Serinin diğer ürünlerini de severek kullanıyorum.


vaseline vücut spreyi

Vaseline Vücut Spreyi:Yaz aylarında kullanmaya başladığım ve kullandıkça çok sevdiğim bir ürün oldu.Ben genellikle aloe veralı olanını tercih ediyorum,cildi ferahlatıyor ve çok kısa sürede emiliyor.Ayrıca yumuşacık ve parlak bir görünüm veriyor,şu aralar vücut losyonunu da kullanıyorum ondan da memnunum.

nuxe el ve tırnak bakım kremi

Nuxe El ve Tırnak Bakım Kremi:Onlarca el kreminin arasından favorim olmayı başarabildi kendisi.Hem ellere hem de tırnaklara bakım yapıyor,üstelik içeriği de temiz.
Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

the body shop virgin mojito body butter

The Body Shop Virgin Mojito:Body Shop'un bu serisi 2015 yazına özel olarak çıkan bir koleksiyondu.Bende Serinin tüm ürünleri mevcut sorbeleri hariç.Öncelikle gerçekten tam bir yaz ürünü inanılmaz güzel kokuyor ve de ferahlatıyor.Duş jeli anında ferahlık ve canlılık veriyor,peelingi jel kıvamında içerisinde minik tanecikler bulunuyor.Body butterı yumuşak kıvamlı kolayca sürülüyor,cildi yumuşacık ve ışıl ışıl yapıyor.Body Splash ise püskürtmeli değil dökmeli şişede e yazık ki tek eksi yanı o.Virgin Mojito serisini çok ama çok sevdim hele ki yaz sıcaklarında gerçekten çok etkili oluyor.

Benim 2015 favori cilt bakım ürünlerim bunlardı kızlar,sizin 2015 favorileriniz neler?
Sevgi ve güzellikle kalın.:)

Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

2 yorum: