MAC YILBAŞI KOLEKSİYONU NUTCRACKER SWEET LANSMANI VE ÜRÜN İNCELEMELERİ

mac yılbaşı koleksiyonu

Merhaba.
Bugün bloğum da çok renkli ve keyifli bir etkinlikten bahsedeceğim sizlere.Geçtiğimiz hafta Sevgili  Mua Şükrü Kuşoğlu'nun daveti ile Mac!in yılbaşı koleksiyonu Nutcracker Sweet'i incelemeye Ankara Panora Mac mağazasına gittik ve koleksiyonu yakından inceledik.



mac yılbaşı koleksiyonu


Mac Nutcracker Sweet koleksiyonu yılbaşı için özel olarak tasarlanmış olduğundan sınırlı bir süre boyunca Mac mağazalarında ve online satış sitesinde olacak.Bu koleksiyondan ürün almak isteyenler varsa elini çabuk tutmalarını tavsiye ederim.:)

mac nutcracker sweet koleksiyonu

 Gelelim koleksiyondaki ürünlere;
Bütün blogger arkadaşlarımın ve benimde bayıldığım Magic Dust Powder da pembe ve      şeftali tonlarında iki farklı renk bulunuyor.Pembe tonlu olan Yum yum yum oldukça açık bir renkte olduğundan açık tenlere,şeftali tonlu olan Sweet Vision ise tüm ten renklerine uygun.Her iki pudranın da içerisinde altın ışıltılar bulunuyor,ışıl ışıl olmayı sevenler kaçırmasın derim.:)

Magic Dust Powder-125 TL.

mac nutcracker sweet

Bordo ve altın detaylı şık ambalajıyla beş farklı renkte ve üç farklı yapıda ruj bulunuyor.Rujların renkleri oldukça canlı  ve sıcak tonlarda
.Görseldeki renkler soldan sağa doğru;kingdom of sweets,leep of delight,so good for you,saucy little darling,flamboyish.
Rujların fiyatı 69 TL.

mac yılbaşı koleksiyonu

Nutctracker Sweet  koleksiyonun da altı farklı renkte Magic Dust Far bulunuyor.Farların tamamı ışıltılı,dokusu yumuşak ve pigmentasyonları güçlü.

mac nutcracker sweet koleksiyonu


Renklerin hepsi birbirinden güzel ama ben en çok sağ baştaki dark lulaby rengini beğendim.Eminim eflatun,mor severler bu renge bayılacaklar.:) 
Farların fiyatı ise 75 TL.

mac holiday 2016

Sevgili @buralıolmayan ın objektifinden.:)


mac holiday 2016

Nutcracker Sweet koleksiyonunda yılbaşı hediyeleri içinde birçok alternatif var.Makyaj setleri,fırça setleri bakımlı hanımlara verilebilecek en güzel hediyelerden bana göre.:)

mac nutcracker sweet

Farklı işlevler için pek çok fırça setleri var fiyatları ise 149-189 TL arasında değişiyor.

mac nutcracker sweet



mac nutcracker sweet yılbaşı koleksiyonu

Koleksiyonda en dikkat çeken ürünlerden biri de bence bu ikili; allık ve extra dimesion skinfinish aydınlatıcıdan oluşan palet.Özellikle soldaki sıcak tonlu allığa bayıldım.



mac nutcracker sweet yılbaşı koleksiyonu

Koleksiyonda iki farklı tonda far paleti bulunuyor,paletler makyaj uygulamalarında kullanıldığından inceleme fırsatı bulamadım ne yazık ki.
Palet fiyatı 139 TL.


 Farklı ürünlerin bulunduğu setler ise oldukça kullanışlı ve yine söylüyorum hediye içim çok ideal.:)

mac extra dimension highlighter

 Evet geldik en can alıcı kısıma Mac'in yılbaşı koleksiyonu haricinde yeni gelen ürünlerinden In The Spotlight koleksiyonundaki Extra Dimension highlighter ve Strobe Creamler.Yani ne desem bilemiyorum şu an özellikle aydınlatıcılara tüm blogger arkadaşlarım bayıldı,tabi bende.:D

mac extra dimension

 Renklerin güzelliğine bakar mısınız,ağlayabilirim her an.:( Mua Hasan Soley uygulamalı olarak gösterdi bize bu güzelleri.Tabi ben bayılacağımı bildiğim için uygulama yaptırmadım ama o akşam bütün arkadaşlarım ışıl ışıldı.:D


Sevgili @beautyinmelody_tr Ezgi'ye Extra Dimension Skin Finish serisinden Soft Frost rengi uygulandı ve çok yakıştı.:)


Mua Hasan Soley'in yaptığı makyajda dudaklara Rose pigment uygulandı,bence harika oldu.Yılbaşı makyajında kesinlikle böyle bir uygulama yapmalıyım.:D

mac yılbaşı koleksiyonu

Sevgili Şükrü Kuşoğlu'na bu güzel hediyeler için çok teşekkür ediyorum,yorumlar yakında gelecek.


Mac Nutcracker Sweet yılbaşı koleksiyonunu yakından inceleme fırsatı veren Şükrü Kuşoğlu'na,verdiği makyaj tüyoları ve yaptığı güzel uygulamalar için Hasan Soley'e,bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese ve tüm blogger arkadaşlarıma teşekkürler.
Mac Nutcracker Sweet koleksiyonunun tüm ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve güzellik ile kalın.:)







Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

16 yorum:

  1. Mac'in yılbaşı koleksiyonu gerçekten çok güzel ama neyse ki, hiç hevesim yok. :) Fakat o spotlightları yakından görmesem iyi olabilir, çünkü şimdiden gözlerimden kalpler fışkırıyor :) Hediyelerini güle güle kullan, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi çok albenili ambalajlar falan.:)Ah ahhh o spotlightlar rüyalarıma giriyor,sanırım karşı koyamayacağım.:D Çok teşekkürler canım,sevgiler!

      Sil
  2. ben de bu koleksiyonu çok beğendim özellikle allık-aydınlatıcı ikililerine bayıldım ama almaya gittiğimde kalmamıştı ne yazık ki =) başka koleksiyonlara inşallah :D o gün gelemedim işim çıktığından ama harika vakit geçirmişsiniz, sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık ve aydınlatıcı paleti gerçekten çok güzel,kullanışlı da ama çabuk tükenmiş ne yazık ki.Olsun başka etkinliklerde görüşürüz inşallah.Çok teşekkürler,sevgiler!

      Sil
  3. Bu koleksiyonu inanılmaz beğendim. Ambalajları ayrı başarılı, renkler inanılmaz. İkili paletin sıcak tonlu olanı (allık ve extra dimesion skinfinish aydınlatıcı içeren) şimdiden tükenmiş bile.
    Sevgiler,
    Renklidosyam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok beğendim sanırım koleksiyonda ilk tükenen ürün o palet oldu.:(Sevgiler!

      Sil
  4. O gün koleksiyonun enerjisi hepimize yansımamış mıydı sence de? Hem lansman, hem biz harikaydık! Yazı da çok güzel olmuş Selinay'cım, ellerine sağlık, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yansımaz mı Başak'cım çocuklar gibi şendik valla o gün .:D Her şey çok güzeldi,çok keyifliydi.Çok teşekkürler,sevgiler canım!!!

      Sil
  5. Merakla takip ettiğim lansmanlardan biri oldu.Aydınlatıcı&Allık paleti muhteşem bir şey ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demi insan karşı koymakta epey zorlanıyor.:)

      Sil
  6. En keyif aldığım etkinliklerden biriydi. Uzun sohbet şansımız olduğu için de daha da keyifli oldu benim için ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde öyle,bu tür etkinlikler iyi ki var bahaneyle bir araya geliyoruz.:)

      Sil
  7. Blogumu yeni açtım bnde beklerim:)

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Bayılmamak mümkün değil galiba bu koleksiyona.:)

      Sil