FRESH LİNE NARLI VÜCUT BAKIM SETİ

MAKYAJ TELAŞI

Günaydın:)
Bugün sizlere severek kullandığım Fresh Line Narlı Organik Vücut Bakım Setinden bahsetmek istiyorum. Fresh Line 1992 ylında kurulmuş doğal organik kozmetik markası ülkemizde ise 2008 yılından beri faaliyet göstermekte.Lush'ın ülkemizde ki faaliyetini durdurmasından sonra doğal organik kozmetik ürün arayışımda Fresh Line ile tanıştım iyi ki de tanışmışım.:)
Ütün yelpazesi oldukça geniş rengarenk el yapımı doğal sabunlardan,vücut bakımına,saç bakımı,cilt bakımı ürünlerine ve organik el yapımı maskelere kadar pek çok ihtiyaca yönelik birbirinden güzel ürünler var.


MAKYAJ TELAŞI

Fresh Line'ın pek çok ürününü severek kullanıyorum bugün ise mart ayında çok uygun bir fiyata aldığım narlı vücut bakım seti ile ilgili izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım:)
Fresh Line Narlı Vücut Bakım Seti 6 parçadan oluşuyor.Pasta şeklinde karton bir kutunun içerisinde olan ürünler şöyle el yapımı sabun,banyo topu,duş jeli ,vücut sütü,el kremi ve dudak balsamı.

MAKYAJ TELAŞI

Fresh Line Narlı El Yapımı Sabun: Nar özleri içeren bu sabun vücut için, banyo ve duşta kullanım için oldukça uygun mis gibi kokuyor ve zararlı maddeler içermiyor.

Fresh Line Banyo Topu:Banyo topu ise tam keyiflik,aromaterapi özellikli.:) Küvete attığınız da eriyor ve inanılmaz rahatlık veriyor. Ayrıca ölü derileri arındırma konusunda da oldukça iyi.Ben çok sevdim.:)

Fresh Line Duş Jeli:Duş jeli nar özleri içeriyor ve doğal içerikli olduğu için aşırı bir kokusu yok çünkü parfüm içermiyor. Nar kokulu,ciildi kurumaya yumuşacık duş keyfi için ideal.

Fresh Line Vücut Sütü: Nar özlü bu vücut sütü oldukça akışkan kıvamda, cok yoğun bir kokusu yok. Devam ürünü olarak kullanılabilir ama yoğun nem isteyenler için yeterli değil.

Fresh line dudak balmı

Fresh Line Vanilyalı El Kremi: El Kremi vanilya özlü rahat sürülüyor ve kolay emilen bid yapıya sahip. Vanilya kokusu çok hoş, elleri de yumuşacık yapıyor. Bu el kremini set haricinde Fresh Line mağazasından dilediğiniz gramaj da alabilirsiniz. 

Fresh Line Vanilyalı Dudak Balsamı:Dudak balsamı metal kutunun içerisinde oldukça yeterli gramaja sahip,uzun süre kullanılır. Dudakları güzel nemlendiriyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Hafif parlaklık da veren bu lip balmı  temiz içeriğiyle gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

makyaj telaşı


 Fresh Line'ın Narlı Vücut Bakım Seti fiyatı 130 TL indirimde 60 TL ye almıştım. Bu ve benzeri birçok setleri bulunmakta,hala denemediyseniz mutlaka bakın derim.:)
Diğer kullandığım Fresh Line ürünlerini ilerleyen günler de blog sayfamda sizlerle paylaşacağım. 

makyaj telaşı

Fresh Line ürünlerine Ankara Armada mağazası Ankara Panora kioskdan ulaşabilirsiniz ayrıca Armada Fresh Line mağazasına telefon ile sipariş verebilir yada buraya tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.
Siz hangi doğal vücut bakım ürünlerini kullanıyorsunuz? 
Sevgi ve güzellik ile kalın.
Mutlu pazarlar.:)




Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder