MİZON HYALURONİC ULTRA SUBOON KREM İNCELEMESİ

mizon ürünleri
Mizon Nemlendirici Krem
Merhaba.
Bloğumun bugünkü konuğu Kore'nin sevilen cilt bakım markalarından Mizon'a ait Hyaluronic Ultra Suboon Krem.Korelilerin cilt bakımı konusunda ne kadar hassas ve özenli olduğunu artık bilmeyen kalmadı sanırım.Pürüzsüz ve beyaz tenleri ile tüm dünyanın ilgi odağı oldular.Peki bir çok kişi için  arzu nesnesi olan o pürüzsüz cilde kavuşmak için neler yapıyorlar?Cevabı elbetteki çok uzun,hem kullandıkları ürünler hem uyguladıkları teknikler hemde yaşam tarzlarının bu konuda etkili olduğunu söylemek mümkün.Ancak o kadar video,araştırma vs. sonucu gördüğüm en önemli şey Korelilerin neme çok önem vermesi,yani cilt bakımlarında nem üst sıralarda.
Mizon,Kore'nin popüler ve de sevilen markalarından,geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile bir çok kesime hitap ediyorlar.Markanın ürünlerini daha önce çok detaylı deneme şansım olmamıştı ancak justinbeuaty.net sitesinde ürünlerini görünce hemen denemek istedim.Mizon nemlendirici kremi ve diğer kore kozmetiği ürünlerinide sepete ekledim,alışverişin detaylarına Kore Kozmetiği Alışverişi başlığından ulaşabilirsiniz.

mizon ürünleri kullananlar
Mizon Hyaluronic ULtra Suboon Krem
Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Krem,45 mllik tüp ambalajında hem hijyenik hem de kolay kullanım sağlıyor.Kremi almak için tüpü hafifçe sıkmanız yeterli oluyor.Ayrıca tüp ambalajda olduğundan kavanoz kremlerdeki gibi zamanla yapısında bozulma,değişiklik vs. olmuyor.

mizon krem yorumları
Mizon Hyaluronic Krem
Mizon Hyaluronic Ultra Suboon krem,adından da anlaşılacağı gibi içerisindeki hyaluronik asit sayesinde cildi uzun süre nemlendirmeyi,yatıştırmayı ve cildi dış etkenlerden korumayı vaat ediyor.
Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan Mizon Hyaluronic Nemlendirici Krem,hassas cilde sahip olanlarında rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.Özellikle koku hassasiyeti olanlar,kremlerde parfüm olmasından hoşlanmayanlar için ideal,çünkü bu krem neredeyse hiç kokmuyor.:)

kore kozmetiği türkiye
Mizon Nemlendirici Bakım Kremi
Cildim çok kuru ve hassas olduğu için Mizon nemlendirici kremi yaz aylarında kullanmak için almıştım  ve kullandığım dönemdeki performansından çok memnun kaldım.Yapısı çok hafif,cilde uyguladıktan sonra anında emiliyor ve cildi rahatlatıp,yumuşacık yapıyor.Kullanmaya başladığım ilk dönemlerde sanki nemlendirmesi yetmeyecekmiş gibi geldi ama termal su spreyi uygulayıp üzerine krem sürdüğümde gayet iyi nem verdiğini anladım.:) Bahar ve yaz ayları için ideal bir krem benim için ama kışın ekstra kuruyan cildime yeterli gelmeyebilir.O dönemlerde de ekstra serum,yağ vs. ile kullanabiilirim.

kore cilt bakım ürünleri
Mizon Hyaluronic Krem İçerik
Hafif yapılı,anında emilen,etkili bir nemlendirici arayanlara Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Kremi tavsiye ederim.Gündüz kullanımı için ideal ancak spf koruma faktörü içermiyor,üzerine mutlaka güneş koruycu kreminizi uygulayın..Mizon cilt bakım ürünlerine justinbeauty.net adresinden ulaşabilirisniz.Ultra Suboon kremi 59.90 TL ye satın alabilirsiniz,siteyi takip ederseniz kampanya dönemlerinde çok daha uygun fiyatlarla ulaşmanız mümkün.

Mizon markasının diğer cilt bakım ürünlerinide deniyorum merak ettiğim birkaç ürünü daha var,onlarıda listeye ekledim.Umarım sizlerde Mizon ürünlerini seversiniz.:)

Sevgi ve güzellikle kalın.:)





Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder