THE BALM MEET MATT(E) HUGHES LİKİT MAT RUJ-COMMİTED,CHARMİNG,ADORİNG

THE BALM LİKİT MAT RUJ



Merhaba.
Bugün sizlere son zamanlarda sık sık kullandığım yeni gözdelerim The Balm Meet Matte Hughes Likit Mat Rujlardan bahsetmek istiyorum.The Balm ürünlerini sevmeyen yoktur sanırım, özellikle de yeni ürünleri ülkemize de gelsin diye dört gözle bekler olduk.:)
The Balm Meet Matte Hughes serisinin gelmesini bir kaç ay beklesek de beklediğimize değdi sanırım.Özellikle de Gratis'in geçtiğimiz ay yaptığı indirim sayesinde epey karlı bir şekilde sahip oldum bu güzelliklere.

THE BALM MEET MATTE HUGHES LİKİT MAT RUJ

Meet Matte Hughes serisi likit yapıda ve geniş fırçası ile kolaylıkla sürülebiliyor.Mat olduğu için uygulamadan önce dudakları iyice nemlendirmekte yarar var.Özellikle bu tür rujları kullanmadan önce dudaklarınızdaki ölü derilerden kurtulmak için peeling yapıp ardından güzelce nemlendirirseniz daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz.
The Balm Meet Matte Hughes rujların hafif naneli bir kokusu var .Benim için çok rahatsız edici olmasa da koku hassasiyeti olanlar pek sevmeyebilir.İçerisindeki mentol den dolayı sürdüğünüzde ilk anda dudağınızı biraz yaksa da etkisi çok çabuk geçiyor.
The Balm Likit Mat Rujlar sürdükten kısa bir süre sonra kuruyor ancak kuruyana kadar dudakları pek hareket ettirmemekte yarar var,aksi halde pürüzsüz bir görünüm olmayabilir.
Kalıcılıkları ortalamanın üstünde yaklaşık 4 -5 saat bozulmuyor ki bir şeyler yeyip içtiğinizde bile sadece dudağın orta kısmında renkte azalma oluyor.Meet Matte Hughes serisini bir çok mat ruja göre daha başarılı buldum bu konuda.

THE BALM LİKİT MAT RUJ COMMİTED

The Balm Meet Matte Hughes Committed
Şeftali-kahve tonlarında bir nude diyebilirim,hemen hemen her tonda makyaja uyum sağlayan doğal bir görüntüsü var.

the balm committed


Aldığımdan beri en sık kullandığım renk Committed oldu,ne koyu ne ok açık bir renk olduğu yaz ve bahar ayları da dahil her mevsim  rahatlıkla kullanılabilir.

THE BALM LİKİT MAT RUJ ADORİNG

The Balm Meet Matte Hughes Adoring
The Balm'ın İnstagram da paylaştığı görsellere bakıp tam aradığım bordo olduğunu düşünmüştüm ama aldanmışım.Gerçi istediğim bordoyu elde edemesem de  sevdiğim tonlarda bir kırmızı oldu.

the balm adoring


Bu rujlar herkesin dudağında farklı duruyor o yüzden internet de
ki görsellere bakarak almak yerine mutlaka deneyin derim.Kırmızı sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi olduğu için sık sık kullanacağımı umuyorum.

THE BALM LİKİT MAT RUJ CHARMİNG

The Balm Meet Hughes Charming
Evet geldik bu serinin en meşhur rengine.:)Gül kurusu tonlarında olsa da içerisinde kahvelik olan bir renge sahip.Değişken bir yapısı var bazen bir tık daha koyu duruyor.İnstagram da ki paylaşımım da biraz daha koyu olduğunu görebilirsiniz.(ışığında etkisi var tabi.)

the balm charming


Charming günlük kullanıma uygun her tene yakışan bir renk.Sonbahar ve kışın vazgeçilmezleri arasında olacağına eminim.

THE BALM LİKİT MAT RUJ

Meet Matte Hughes rujların yapısını,performanslarını başarılı buldum.Tek eksi yanı çok fazla renk seçeneği olmaması bana göre.Toplamda sekiz renk mevcut diğer renkler arasında tek beğendiğim ise Honest.Onu da belki ilerleyen zamanlarda alırım.

THE BALM TÜRKİYE

Meet matte Hughes rujların fiyatı 35 TL,indirimde daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.olabilirsiniz. The Balm ürünlerine Gratis'lerden ulaşabilirsiniz.ulaşabilirsiniz. The Balm Meet Matte Hughes Likit Mat Rujlar da benim tercih ettiklerim bunlar oldu kızlar.Sizin hangilerini aldınız?
Sevgi ve güzellik ile kalın.:)



Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

2 yorum: