KİKO GOSSAMER EMOTİON CREAMY STİCK RUJ İNCELEMESİ

KİKO RUJ TÜRKİYE

Merhaba.
Bugün sizlere Kiko Kozmetik'in  çok severek kullandığım ürünlerinden olan Kiko Gossamer Emotion Creamy Lipstick-rujlarından bahsedeceğim.İstanbul seyahatim sırasında aldığım bu rujları o kadar çok beğendim ki,fotoğraflarını bile çekmeyi bekleyemeden hemen kullanmaya başladım.O yüzden şekil olarak ilk günkü gibi değiller ama her halleri ile güzeller.:)

KİKO RUJ YORUMLARI

Kiko Kozmetik Mağazasını ziyaret ettiğimde mağazadan içeriye girer girmez dikkatimi ilk çekenler rujlar olmuştu.Nasıl olmasın ki,her yer renk renk çeşit çeşit ruj!Koleksiyon ürünlerinden,mat rujlara,satin,gloss,kalem,stick vb. gibi pek çok ruj çeşidi var.Benim gibi rujlara karşı zaafı olanlar mağazada kendilerini kaybedebilirler.:) Rujların bir kısmını paylaştığım daha önceki Kiko Kozmetik Mağaza Turu yazımdan detaylara ulaşabilirsiniz.

KİKO KOZMETİK ÜRÜNLERİ

Kiko Gossamer Emotion Creamy ruj serisi markanın diğer rujlarına göre şık tasarımı ile dikkat çekiyor.Rujların ambalajı tamamen metal,gümüş ve altın renkte detaylardan oluşuyor.

KİKO TÜRKİYE

Kiko bu rujlar da şık tasarım kadar dizayn olarak da farklı bir mekanizma yapmış.Kilitlenebilir rujun kapağını açmak için kapağın uç kısmındaki düğmeye basmanız gerekiyor.Emniyetli dizaynı ile de rujun ambalajının zedelenmesi,,kapağının açılması,rujun zarar görmesi gibi durumlarda ortadan kalkmış.

KİKO KOZMETİK RUJ

Gossamer Emotion ruj serisinde nude,pembe,kırmızı,bordo,leylak tonlarından siyaha kadar uzanan 30 farklı renk seçeneği mevcut.Her ten renginin beğenebileceği en az bir renk vardır bu seride.

KİKO RUJ ÇEŞİTLERİ

Kremsi yapıdalar sürümü çok kolay,pigmentasyonları gayet başarılı tek seferde opak bir görünüm elde edebiliyorsunuz.Bitişi mat değil ancak çok parlak da değil satin de diyebiliriz,Mac'in satin rujları gibi.Rahatsız edici bir kokusu yok,vanilyayı andıran hafif bir kokusu var.İçerisinde ise orkide ekstratı ve hyaluronik asit içeren küreler bulunuyormuş.Ayrıca paraben bulunmadığını da belirtmeliyim.

KİKO RUJ

Kiko krem ruj serisinde benim tercihlerim ise 105 ve 107 numara oldu.Fotoğraf da üst sırada ki 105 numara Pinksh Brown adından da anlaşılacağı gibi pembe tonlu bir kahve,açık tenlere çok yakışan bir renk.Alt sıradaki 107 numara Moocaccino ise pembe tonlu şeftali,her iki renkte günlük kullanıma uygun,her mevsim kullanılabilecek türdeki rujlardan.Kalıcılıkları ise 3-4 saat bir şey yeyip içtikten sonra tazeleme istiyor.

KİKO KOZMETİK İNDİRİM

Kiko Gossamer Emotion Creamy Ruj yaz aylarında kullanım içinde oldukça uygun,güneşten kuruyan dudakları birde mat rujla kurutmak yerine bu tarz satin,nemlendirici rujlar kullanmak daha konforlu ve zahmetsiz olacaktır.Normal satış fiyatı 29.90 TL olan bu rujlara Kiko Kozmetik'in İstanbul-Capacity Avm-İstinye Park-Tepe Nautilus de ki mağazalarından ulaşabilirsiniz.Benim gibi İstanbul dışında olanlarda bir süre daha bekleyecekler sanırım.:( Bu arada Kiko Kozmetik'in %50 ye varan Yaz İndirimi başlamış.( Ahh şimdi orada olmak vardı!!!)Fırsatınız varsa hazır indirim varken bu rujlara da mutlaka bakın derim.
Sevgi ve güzellik ile kalın.

Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

6 yorum:

  1. Güle güle kullanın, renkler şahaneymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,renkler başarılı yapıları da çok güzel.

      Sil
  2. Ay her şey İstanbul'a yani :((( Nasıl güzelmiş bu rujların renkleri, güle güle kullan şekerim!!! Biz de online sitesinin açılmasını bekleyelim artık :/ Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki öyle Başak'cım nasıl içim gidiyor bir bilsen:( Beklemeye devam bakalım,çok teşekkürler.Renk seçenekleri o kadar çok ki herkesin beğeneceği bir renk mutlaka vardır koleksiyonda,bende zar zor bu renkleri seçtim.:)

      Sil
  3. Renkler çok güzelmiş.Ben nedense hemen farlara yöneldim ve gelip gidip far aldım.Sanırım artık rujlara da bakmalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle rujlarada bakın o kadar çok çeşit var ki insan karşı koyamıyor,eminim çok beğeneceksiniz.)

      Sil