LUXY BİO LAVANTA SUYU VE YÜZ BAKIM YAĞI


Luxy bio organik lavanta suyu
Luxy Bio Lavanta Serisi
Merhaba.
Uzunca bir aradan sonra tekrardan yazmaya karar verdim. Artık büyük bir çoğunluğun bir şeyler okumak yerine 5-10 saniyede bir videodan diğer videoya geçtiği bir dönemde yazıklarım ne kadar okunur bilemiyorum ama yazmanın daha kalıcı ve etkili olduğunu düşünüyorum. En azından bilgi arayanlar için her zaman başvurabilecekleri kaynaklar olması güzel. Öte yandan denediğim ürünlerle ilgili izlenimlerimi de hatırlamama yardımcı oluyor yazmak.:)Bunu denemiş miydim ,nasıldı vs. diye düşünememe gerek kalmıyor. Fırsat buldukça sevdiğim ürünleri burada sizlerle paylaşıyor olacağım.

Bugün bahsetmek istediğim ürünlerse çok uzun zamandır severek kullandığım Luxy Bio markasına ait, lavanta serisi. Luxy Bio ,ürünlerinde tamamen doğal içerikler kullanan yerli bir firma. Lavanta ve gülden oluşan 2 farklı serisi var. Organik ham maddelerle oluşturdukları içeriklerle ürettikleri ürünleri sertifikalı ve doğa dostu, hiçbir kimyasal içermiyor.




Luxy Bio Lavanta Suyu:%99.6 organik içeriğe sahip lavanta suyu tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.200 mllik dökmeli cam şişe bir ambalajı var, ışıktan ve sıcaktan muhafaza etmek gerekiyor. Ben genellikle kutusunda dolap da muhafaza ediyorum. Kullanımı oldukça pratik, bir parça pamuğa dökerek tüm yüzünüzü siliyorsunuz yada fısfıslı bir şişeye boşaltarak yüzünüze püskürtebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında minik sprey şişelere boşaltıp buzdolabında saklıyorum ve uygulayacağım zaman 1-2 fıs püskürmek yeterli oluyor, anında cildi ferahlatıyor, yatıştırıyor.

Lavanta Suyu
Luxy Bio Lavanta Suyu

Hassas ve kızaran bir cildiniz varsa Luxy Bio Organik Lavanta Suyumu mutlaka denemelisiniz. Günlük cilt bakım rutininizde cildinizi temizledikten sonra tonik olarak yada gün içerisinde cildinize tazelik katmak için kullanabilirsiniz. Duş sonrası yada arındırıcı maske sonrasında cildi yatıştırmada da gayet iyi. Kokusu hafif ,doğal lavanta kokuyor, içerisinde parfüm vs. olmadığı için beni rahatsız etmedi aksine rahatlatıcı bir etkisi var. Cildimde sivilce olduğu dönemlerde yatıştırma konusunda da  epey faydasını gördüm.

Lavanta Yağı
Luxy Bio Yüz Bakım Yağı

Luxy Bio Lavanta Yüz Bakım Yağı, Fransa'nın Prövence bölgesinde yetişen organik ve en değerli lavantaların el işçiliğiyle toplanıp, geleneksel yöntemler uygulanarak,kuşburnu,jojoba,kayısı,zeytinyağı ve aynısefa yağı ile birleştirilerek elde ediliyor. Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bu değerli yağ, 30 mllik cam damlalıklı şişesi ile pratik kullanım sağlıyor. İçerisinde doğal birleşenler olduğu için güneşten ve sıcaktan koruyarak, karanlık ve serin bir yerde muhafaza etmek gerekiyor. Özellikle çok nemli ve sıcak bölgelerde yaşayanlar buzdolabında saklayabilirler.

Organik Lavanta Yağı
Luxy Bio Lavanta Yağı

Luxy Bio Organik Lavanta Yağı ince yapılı, uygulaması oldukça kolay bir yağ. Temiz cilde, avuç içlerinize 3-4 damla damlatıp biraz ısıtıp ,tüm yüzünüze masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Yağ cilt tarafından hemen emiliyor, cildi yumuşacık ve ışıl ışıl yapıyor. Ayrıca lavanta suyundaki gibi cildi rahatlatıyor, sivilceleri yatıştırıyor, derinlemesine nemlendiriyor, uzun süreli düzenli kullanımda (1 yıla yakın kullandım) cildin daha canlı pürüzsüz olmasını sağlıyor. 

Kış aylarında nemlendirici krem cildime tek başına yeterli gelmediği için mutlaka her gün yağ takviyesi ile  destekliyorum. Yaz aylarında ise sadece kuruluk hissettiğimde hafta2-3 kez uyguluyorum.Luxy Bio Lavanta Yağını, mat bitişli fondötenlere 1-2 damla karıştırarak da kullanabilirsiniz böylelikle ten makyajınız daha canlı ve ışıl ışıl görünür

.Luxy Bio Lavanta Yağı 137 TL,,Lavanta Suyu  ise 62 TL ürünlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Watsons,Trendyol ve eczanelerden de temin edebilirsiniz. Kendi web sitelerinde de güzel kampanyalar oluyor.

Doğal cilt bakım ürünleri, her zaman içerisinde ne olduğu belli olmayan milyon tane kimyasal barındıran ürünlerden iyidir. Cildinize çöp muamelesi yapmayın ve güvenilir ,doğal  ve zengin içeriklere sahip ürünleri tercih edin.

Sevgi ve güzellikle kalın.:)









Selinayslife

Yazımı Okuduğun İçin Teşekkürler! Hadi Yorum Bırak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder